coxusa2022.reismee.nl

14e dag: Page

Vandaag hebben we een relax-dag gehad. Het ontbijt is hier van 07:00 tot 09:00, erg vroeg dus. Om 08:45 ben ik toch maar snel koffie gaan halen en een chocolade-muffin.

Het was vandaag snikheet hier en er werd een heat-warning afgegeven: veel drinken en zoveel mogelijk binnen blijven.

Om 18:00 ben ik richting Toadstool Hoodoo's trailhead gereden, dit ligt op 49km hier vandaan. Daar aangekomen, stonden er geen auto's...dus ik had het helemaal voor mij alleen! De wandeling ernaar toe is al een feest, je loopt door een droogstaande rivierbedding. Deze kronkelt door het mooie landschap en op het einde klim je langzaam omhoog. In de verte zie je dan al snel de grootste en hoogste hoodoo verschijnen.

Hier is het waar de meeste mensen stoppen, maar als je linksom de rotsen klimt, kom je in het mooiste gedeelte terecht: een kleine vallei met allemaal witte hoodoo's.

Ik was hier net rond sunset, dus de kleuren werden mooier en mooier, ik heb 157 foto's gemaakt hier...

Het is trouwens onmogelijk om hier te wandelen zonder drinken mee te nemen, ik heb in een uurtje 1,5 liter water gedronken.

Na een uur de auto ingestapt en terug naar Page. Onderweg nog even een foto-stop gedaan bij een viewpoint op Lake Powell, wat staat het water ontzettend laag zeg ten opzichte van eerdere jaren!!

Daarna nog bij de dam/brug gestopt voor een foto.

Overigens was John, ondanks de hitte de hele dag zooo braaf geweest, dat ik 's avonds nog een verrassing voor hem had :

Nicole Heusschen

Wederom manjefiek! ??

Claudia

Wat weer een PRACHTIGE foto’s!

Louise

Wat hebben jullie toch een prachtige foto’s gemaakt

Remko

Hennie wat een gave foto’s! Blij om te zien dat je John al gelukkig maakt met
Een happy meal.

Enjoy

Harriëtte

Schitterende foto’s weer! Kan je nagaan live wat een beleving.. ?

Sylvia

Jij kan zo een reisprogramma maken. ??