6e dag: Kodachrome - Bicknell
Nou, dat was me een nachtje wel. Onze eerste nacht in onze (mooi en snel opgezette) tent.
We blijken nog geen echte “slaapzak-slapers” te zijn haha…als de rits opengaat, is het verdomd lastig om die ‘s nachts weer omhoog te krijgen, dus we hadden beide koude schouders gehad vannacht haha. Maar dat gaat ons niet meer gebeuren: bovenaan zit een klittenband om de rits te sluiten.
Lekker een ontbijtje gemaakt: eieren met spek op brood en melk/chocomel erbij.
Daarna de tent afgebroken en alles in de auto geladen.
Vandaag stond er niet veel op het programma. Alleen de rit van de camping naar Bicknell, maar die gaat wel via de scenic byway 12, ofwel een van de mooiste wegen van Amerika volgens velen.
Onderweg bij een uitkijkpunt kwamen we nog de Golden Girls tegen en die wilde maar wat graag met de Golden Boy op de foto ?.
Diverse keren gestopt om van het uitzicht te genieten. Laatste stuk gaat door bosgebied en er stonden borden met uitkijken voor overstekende koeien en herten…we hebben er niks van gezien helaas, wel een paar eekhoorntjes die overstaken.
Na het inchecken in het motel, zijn we gaan bubbelen in de hot-tub, de eerste pas deze vakantie.
Gegeten hebben we bij een Indiaans restaurant, was weer erg lekker en veel.
Na het eten ben ik nog even gaan relaxen in de hot-tub met een Sudoku erbij en John is op de kamer gaan relaxen. Het is nu 22:15 hier en we gaan slapen.
Hoeveel dagen gaan jullie?
Maart na het camping leven komt toch ook zeker weer de luxe en de upgrades. Het ziet er allemaal even mooi uit!
Campersen is een vak maar jullie hebben het overleefd. Gelukkig weer wat luxe en comfort.
Wauw, ziet er sjiek uit zeg! Geweldige plaatjes! En echte kampeerbikkels!! ??
Hahaaa...vechten in een slaapzak! Gelukkig voor jullie nu weer een hotelkamer en de hottub! De foto's zijn weer prachtig!
@Sylvia: Nog 13 dagen.
Lekker badje??