coxusa2022.reismee.nl

3e dag Las Vegas

Vanmorgen om 06:50 werd ik alweer wakker en kon niet meer slapen, in het bed naast me lag nog iemand in dromenland. Rond een uur of 09:00 zijn we naar een 7-Eleven gereden en daar lekker koffie gehaald met een broodje als ontbijt, vervolgens naar een andere Walmart gereden als dan waar we gisteren waren, hier zouden ze volgens de website wel een gasbrander en een omvormer voor in de sigaretten-aansteker op voorraad hebben. De omvormer hebben we nodig om de ingebouwde pomp te kunnen gebruiken van de matrassen. Het lijkt er sterk op dat hier in Amerika ze ook kampen met enorm personeelstekorten, want als je in de Walmart iets vraagt, niemand weet het en ze sturen je gewoon naar een andere afdeling om daar te vragen, maar we hebben wat we zochten en ook nog een fijne grote koelbox. Deze vullen we ‘s morgens bij elk hotel met ijsblokjes uit ijsmachines zodat we onderweg koud drinken hebben.

Een uur heeft ons het bezoek aan de Walmart gekost, maar dat ben je hier al snel kwijt als je een beetje rond wilt kijken, zo’n groot en uitgebreid assortiment hebben ze hier.

Na het shoppen zijn we richting het zuiden gereden naar de Hooverdam. Erg mooi en indrukwekkend om te zien. Ongelooflijk hoe ze zoiets kunnen bouwen.

Eenmaal terug in het hotel, zijn we even naar het zwembad geweest, nou ja zwembad…zeg maar zwembaden, er zijn er 7! Allemaal erg mooi aangelegd en men kon er zelfs vanuit het zwembad gokken: blackjack en poker.

Daarna is John een sigaretje gaan roken/gokje wagen en ik ben even in het bubbelbad gaan relaxen.

Toen was het inmiddels tijd om iets te gaan eten, want we moesten om 22:15 bij Maverick zijn voor onze (gratis via MyVegas) helikoptervlucht over de Strip. Eten hebben we gedaan bij Denny’s, een restaurant waar John nog eens graag terug wou gaan.

Snel gegeten en door naar Maverick, wat gelukkig maar 5 minuutjes rijden was en dus waren we ruim op tijd voor onze vlucht. Het was weer mooi om te zien! Hoe mooi?....Vlieg maar met ons mee in de volgende video.

Na de vlucht meteen naar het hotel…we waren beide moe.

Nicole Heusschen

WAUW!

Ron

Supermooi !!!

Bea

Wat een belevenissen! Gaaf hóór!

Sylvia

Ik geniet mee!?

Patrick Craenen

Geweldig?????

Peter

Had wel iets langer gemogen